Voor wie

Voor alle ondernemers

Adelaar Lease is er voor alle ondernemers. Investeren in je bedrijf is essentieel om te kunnen groeien. Een auto is een van de bedrijfsmiddelen waar je als ondernemer niet zonder kunt. Ga je een auto kopen of een auto leasen? Ben je liquide genoeg om in één keer een groot bedrag voor een auto neer te leggen of kies je voor de voordelen van leasen?

Veel vrijheid en fiscale voordelen

Er zijn verschillende leasevormen op de markt. Financial Lease is een zakelijke leasevorm waarbij de auto direct jouw eigendom wordt. Dat bied je veel vrijheid en fiscale voordelen!

Lees meer over de fiscale voordelen!

Ook voor startende ondernemers en zzp’ers

Als startende ondernemer wil je jouw bedrijf laten groeien. Daarvoor moet je de weg op en heb je een auto nodig. Veel leasepartijen willen cijfers zien om te kijken of jouw bedrijf liquide genoeg is om een auto te kunnen leasen. Als starter kun je nog geen cijfers laten zien, dat begrijpen wij heel goed. Bij Adelaar Lease is het daarom mogelijk om zonder jaarcijfers in aanmerking te komen voor financial lease.

Elke ondernemer en elke situatie is anders. Adelaar Lease adviseert je graag over de mogelijkheden op het gebied van Financial Lease.

Nijverheidsstraat 2A 1704 RA Heerhugowaard

Tel 072-260 0030 Neem contact op!

info@adelaarlease.nl 24/7 online support

Contact

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Financial Lease? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!