Super trots op onze beoordelingen! 

“Ze denken echt met je mee en staan altijd voor je klaar als je met vragen zit. En de lease was snel geregeld. Ze zullen zeker nog van mij horen voor mijn toekomstige lease. En zal iedereen die wilt leasen ook aanraden om Adelaar Lease het te laten regelen. Ga zo door jongens.”

“Zeer tevreden met het serviceniveau en behulpzaamheid van Adelaar Lease. Binnen enkele uren van offerte tot uitbetaling. Daarnaast zeer behulpzaam denken mee en makkelijk in communicatie. Ik raad Adelaar Lease dan ook zeer sterk aan bij zakelijke gebruikers die op zoek zijn naar een betrouwbaar partij! Hartstikke bedankt.”

“Mijn leaseaanvraag was binnen 24 uur akkoord en kon binnen de kortste keer de weg op dankzij de erg attente en vlotte service! Erg bedankt!”

“Wat een fijne service, ik werd snel en adequaat geholpen. Als ik een nieuwe auto aanschaf over dik 4 jaar weet ik waar ik terecht kan!”

“Een erg snelle beoordeling van mijn leaseaanvraag en direct akkoord! Ik weet zeker waar ik de volgende keer terecht kan.”

“Wat een fijne service, ik werd snel en adequaat geholpen. Als ik een nieuwe auto aanschaf over dik 4 jaar weet ik waar ik terecht kan!”

“Goede service en snelle service. De medewerker die mij heeft bijgestaan was zeer duidelijk en alles werd goed gecommuniceerd.”

“Erg duidelijk in wat er wel en niet kan, spreekt van ruime deskundigheid.”

Nijverheidsstraat 2A 1704 RA Heerhugowaard

Tel 072-260 0030 Neem contact op!

info@adelaarlease.nl 24/7 online support

Contact

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Financial Lease? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!